Szórakozás

Charlize Theron öt éve felhagyott a randizással

Senki se aggódjon, ettől függetlenül is nagyon jól érzi magát.

Charlize Theron olyan kijelentést tett, amire biztos sokan azonnal felkapták a fejüket: öt éve nem igen randizik. Az okát Drew Barrymore-nak fejtette ki, akinek új talkshow-jában beszélgettek a témáról. Theron elmagyarázta, hogy elérkezett egy olyan ponthoz az életében, amikor úgy érzi, végre minden rendben van és kiegyensúlyozott, így nem akarja, hogy egy másik fél esetleg lehúzza ebből az állapotból. Barrymore már a mondandója elején majdnem leesik a székéről a heves egyetértésben, miszerint elég időt töltött ő is azzal, hogy megfejtse a férfiakat, most már inkább csak önmagával és a gyerekeivel szeretne foglalkozni.

Őszintén mondom, hogy egyáltalán nem vagyok magányos. Nem arról van szó, hogy mióta gyerekeim vannak, kevésbé érdeklődöm egy kapcsolat vagy a férfiak iránt, én még mindig jól működök. Egyszerűen csak sokkal nagyobbak lettek az elvárások, mivel a szülőség rengeteg munkával jár

— mondja, majd hozzáteszi, hogy csak olyan emberre van szüksége, aki felfelé tolja egy kapcsolatban. Azt is hangsúlyozta, hogy a mai napig nem érti, az emberek miért lepődnek meg ezen ennyire.

Kiemelt kép: The Drew Barrymore Show

Ajánlott videó

Olvasói sztorik