Szórakozás

Najó, ki ez az ismeretlen énekesnő a Sztárban Sztárban?

Miss Mood. Mond valamit ez a név? Nekünk sem.

Amikor Magyarországon sokadik évadához érkezik egy olyan műsor, amiben rengeteg celebet kell szerepeltetni, óhatatlanul is eljön az a pillanat, amikor már ismeretlen emberek kerülnek képernyőre

SZTÁR

megnevezéssel. Mint most a Sztárban Sztár hetedik évadában Miss Mood, aki bevallottan életében először szerepelt most tévében, pedig oda mostanában Magyarországon nem olyan nehéz bekerülni.

Ki az a Miss Mood?!

Szerencsére van Wikipédia-oldala, ami megkönnyíti a helyzetet, innen tudjuk, hogy amúgy Mező Dorottyának hívják és 26 éves. Tizenhét évesen jelentkezett a Csillag születikbe, ahonnan kiszórták, majd indult az X-Faktor harmadik évadában is, az élő adásokba viszont már nem került be. A TV2-nél egy kicsit már előrébb jutott, a Rising Star harmadik fordulójáig. Aztán találkozott Ricóval (egy újabb cikk kéne ahhoz, hogy megnézzük, ő kicsoda), akivel összerakott egy Őrült nyár című dalt. Egyébként ő – mármint Rico – adta a Miss Mood nevet Mezőnek, mert szerinte „a hangja minden hangulatra megoldás”.

Miss Mood első saját száma 2015-ben jelent meg Méreg címmel, de van még pár dala YouTube-on, ha valakit mélyebben is érdekelne. Aztán 2019-ben egy számra összeállt Metzker Viktóriával és Dukai Reginával is, meg néha csinál sminkes videókat a YouTube-ra.

Szóval ha a későbbiekben a Sztárban Sztárt nézve valaki a közelben felkiáltana, hogy „DE KI AZ A MISS MOOD?”, akkor csak mutassátok meg neki ezt a cikket.

Kiemelt kép: Instagram/Miss Mood

Ajánlott videó

Olvasói sztorik