Szórakozás

Michelle Obama többször kilökte volna az ablakon férjét, de inkább adott pár házassági tanácsot

A volt first lady podcastjében most a nőkről és férfiakról, illetve a randizáról, ismerkedésről volt szó. Nem mondott hülyeségeket.

Ki ne akarna házassági tanácsot hallani Michelle Obamától, aki közel harminc éve házas, aki nyolc évig volt first lady, aztán meg írt egy bestsellert, most pedig egy podcast-sorozatot készít, amiben volt már téma a rasszizmus és a depresszió is. A legújabb részben Conan O’Briennel beszélget a nők és férfiak közti különbségekről, így nyilván szóba került az ismerkedés, a párkapcsolatok és a házasság is.

Obama elmondta, hogy szerinte nemcsak a fiatal férfiaknak kellene többet gondolkodni és várni házasság előtt, szerinte a fiatal nőknek sem ártana, ha kicsit „körbenéznének odakint”. Majd ezek után nagyon hosszan fejtette ki, hogy szerinte miként lehet megtalálni a megfelelő embert, akivel aztán érdemes összeházasodni.

Szerinte mindenkinek jobb lenne a házassága, ha úgy tekintene az egészre, mintha egy jó kosárlabdacsapatot kéne összetoboroznia.

Ha ránézel egy csapatra, azokra az emberekre, akikkel nyerni akarsz, azt akarod, hogy a csapatodban mindenki erős legyen, ugye? Nem szeretnél gyengéket, olyat sem, akit leuralhatsz, nem akarsz veszteseket. Egy csapatban mindenhez érteni kell, főleg a kosárban, nem akarsz olyanokat, aki csak úgy lézeng. LeBron Jamest akarod

– mondta Michelle Obama, aki hozzátette, hogy ő megtalálta a saját LeBronját, Barack Obamát.

És akkor is, vagy annak ellenére is így gondolja, hogy – ahogy fogalmazott – volt, hogy ki akarta lökni őt az ablakon, de attól még, hogy egy kapcsolatban vannak intenzív szakaszok és érzések, az nem jelenti azt, hogy ki kell lépni.

Ezek az időszakok sokáig tarthatnak, akár évekig is. Azonban nem beszélünk ezekről, emiatt pedig sok fiatal azonnal feladja. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha ilyenek miatt mennek tönkre házasságok, akkor Barack és én már többször szétmentünk volna. Ha akkor, azokban a nehéz időkben feladom, ha akkor kiszállok, akkor lemaradtam volna arról a sok szépről, amit együtt éltünk meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés, Szept 2., 2020, időpont: 6:00 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Mark Wilson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik