Szórakozás koronavírus

Gáspár Laci koronavírusos, pár Álarcos énekes adásban más helyettesíti

Két részben ő lesz, utána vendégnyomozók.

Nem lehet jelen Gáspár Laci az Álarcos énekes második évadának következő felvételein, mert a COVID-szűrése során a tesztje pozitív lett, tudatta az RTL Klub sajtóközleményében. Gáspár Laci stúdióból való távolléte egyelőre az Álarcos énekes mostani szériájának 3. és 4. adását érinti, az 1. és 2. adásban Laci látható lesz, mivel ezek a felvételek már augusztusban (08.18. és 08.22.) megtörténtek. Laci jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van.

Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen

– mondta Gáspár Laci. Amíg Laci a stúdióban nem lehet jelen, az érintett adásokban „vendég-nyomozók” veszik át a feladatát.

Kiemelt kép: Instagram/@gasparlaci

Ajánlott videó

Olvasói sztorik