Szórakozás

Balázs Klári gerincműtéte után azért aggódott, hogy meghízik

Egy kis sminkkel próbálta formába hozni magát.

Az énekesnőt július közepén műtötték meg gerincsérve miatt, aminek már a nyomát se látni rajta. Balázs Klári a Fókusznak mesélt az operáció utáni hetekről.

Semmilyen segítséget nem fogadtam el. Megtanultam, hogy hogy kell fölkelni, megmutatta az orvos, elmondta, hogy tornáztassam a lábaimat. Mindent megfogadtam és valami olyan hihetetlenül gyorsan regenerálódtam, hogy azt mondta a férjem, hogy ilyen gyorsan felépülni a fiatalok szoktak

– kezdte Balázs Klári, aki a műtét után a súlya miatt aggódott.

Hat hétig keveset volt szabad állni, általában a vízszintes volt a jó. Na, akkor nem mertem enni. Olyan szempontból aggodalmas volt ez a hat hét, hogy hány kiló fog felmászni rám.

Az énekesnő a riportban arról is beszélt, hogy a műtétet követő 24 órán belül ő már sminkelt és parfümöt is használt, mert így jobban érezte magát, de azt is hozzátette, szerinte egyetlen nőnek sem kellene smink nélkül mutatkoznia, még a férje előtt sem.

A smink, a frizura meg az illat, az maga a nő. Szerintem ez hozzánk tartozik, ez szükséges és halálosan utálom, amikor férfiak azt mondják, hogy az én feleségem olyan szép, hogy dehogy kell őt sminkelni, aztán elmegy egy csinos, jól kisminkelt nő és forog utána.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik