Szórakozás

Ott tartunk, hogy egy szépségvloggert halálosan megfenyegettek, miután kisminkelt valakit

Pontosabban másvalakit sminkelt ki, mint akit követői szerettek volna.

James Charles egy nagyon híres szépségvlogger, Jojo Siwa pedig egy nagyon híres – és nagyon fiatal – énekesnő, aki még gyerekként lett ismert egy táncos reality miatt. De valójában nem is az a lényeg, hogy ki ez a két ember, hanem az, amit kiváltottak az internet előtt ülő emberekből azzal, hogy összeálltak és kisminkelték egymást.

James Charles már korábban is csinált úgynevezett makeover-eket, vagyis sminkes átalakításokat híresebb embereken, ahogy most tette azt Jojo Siwán. Azonban a Cosmopolitan szerint James Charles követői közt többen is akadtak, akiknek nem tetszett ez a választás, ezért úgy gondolták, az lesz a helyes reakció, ha emiatt halálos fenyegetéseket küldenek a vloggernek. Igen, azért, mert nem azt sminkelte ki legutóbbi videójában, akit ők szerettek volna.

Itt látható a kollaboráció eredménye, ami az egészen durva reakciókat kiváltotta:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Charles (@jamescharles) által megosztott bejegyzés, Aug 21., 2020, időpont: 12:30 (PDT időzóna szerint)

James Charles ezek után szokatlanul nyugodt hangvételű tweetet írt arról, hogy valóban kapott halálos fenyegetéseket, de mindenki nyugodjon meg és legyen türelmes, mert egy nap biztos hogy ki fog sminkelni majd egy olyasvalakit, aki mindenkinek tetszeni fog.

Kiemelt kép: Instagram/James Charles

Ajánlott videó

Olvasói sztorik