Szórakozás

Egy kaliforniai férfinak nehéz döntést kellett hoznia, hogy elolthasson egy terjedő tüzet

A vacaville-i Chad Little története elsőre viccesnek tűnik, pedig igazából tragédiával is végződhetett volna a sztorija. A férfi azzal került be a hírekbe, hogy nem mással, mint dobozos sörrel kezdte el megfékezni a gyorsan terjedő lángokat, amik a birtokát veszélyeztették. A férfi a szabadban volt és csak egy kis flakon víz volt nála, amivel megpróbálta eloltani a tüzet, de az nem volt túl hatásos.

Little ekkor pánikolva a sörei felé nyúlt, amiket valamilyen oknál fogva felrázott, majd spriccelni kezdte őket. A felhabosodó sör végül megtette a hatását és el a beszámolója szerint le tudta lassítani a lángokat.

A Little család egyébként egy közös sütögetésen vett részt, de a férfi mikor tűz keletkezett, elküldte a családját biztonságos helyre, mert 2015-ben egyszer már átéltek hasonló helyzetet, akkor elveszítették az otthonukat egy tetőtéri tűzvészben. Arról a híradások nem szólnak, hogy pontosan mi kapott lángra a férfi birtokán, de Little elmondta, hogy az eset óta a barátai azzal szívatják, hogy milyen vizezett sört iszik.

Fox23

Ajánlott videó

Olvasói sztorik