Celebek, akik szakítottak a karantén időszaka alatt

A világjárvány keményen megváltoztatta a világot. Nemcsak gazdaságilag, de lelkileg is nehéz kezelni a helyzetet, egészen biztos, hogy ennek is köze lehet ahhoz, hogy az elmúlt időszakban, a karantén ideje alatt viszonylag sok celebkapcsolatnak és -házasságnak lett vége. A kérdés már csak az, van-e összefüggés a szakítások és a karanténhelyzet között.

Miley Cyrus

Legutóbb Miley Cyrusról derült ki, hogy szakított, méghozzá Cody Simpsonnal, akivel alig egy évet voltak együtt, miután az énekesnő pár hónapnyi házasság után otthagyta férjét, Liam Hemsworth-öt. Ehhez persze tegyük hozzá azt is, hogy az énekesnő és pasija valójában többször is elmondták az elmúlt tíz hónapban, hogy ők csupán barátok extrákkal, csak ezt több hónap után általában már kapcsolatnak tekinti mindenki.

Megan Fox és Brian Austin Green

Nem sokkal Cyrusék előtt döntött úgy Megan Fox és Brian Austin Green is, hogy elég volt a tíz év házasság. A színészpáros három közös gyerek után vált el, de már mindketten túllendültek a dolgon. Fox újabban egy Machine Gun Kelly nevű énekessel van együtt, Green pedig összejött egy Tina Louise nevű modellel, bár azóta állítólag már ők is szakítottak.

Fotó: Jonathan Leibson/Getty Images for Ferrari North America

Thomas Middleditch

Thomas Middleditch házassága is a járványidőszak alatt ért véget. A Szilícium-völgy című sorozat főszereplője és felesége május 28-án nyújtották be a papírokat, közel öt évnyi nyitott házasság után. 2019-ben Middleditch még lelkesen beszélt arról, hogy a swingelés az ő életstílusuk. Ezek szerint mégsem.

Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic

Paris Jackson

Michael Jackson lánya, Paris Jackson is nemrég szakított. Az Us Weekly információi szerint több mint két év után mentek szét a Soundflowers együttes egyik tagjával, Gabriel Glenn-nel.

Fotó: Gabriel Olsen/Getty Images

Lili Reinhart és Cole Sprouse

A pletykákra hajlamos lapok és magazinok már 2019 végén is tele voltak azzal, hogy a Riverdale két színésze, Lili Reinhart és Cole Sprouse szakítottak, de a nyár elején kiderült, hogy ez most tényleg meg is történt. Dylan Sprouse erősítette meg, hogy ikertestvére és Reinhart szakítottak.

Az is kiderült, hogy valójában már a karantént is külön töltötték, mert Sprouse barátnője helyett egy közös kollégájukkal, KJ Apával zárkózott el a világtól. Reinhart egyébként nem sokkal később comingoutolt és először beszélt arról, hogy biszexuális.

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Francesca és Harry

A szexmentes realityben egymásra talált Francesca Farago és Harry Jowsey kapcsolata nem feltétlenül tartozott a komolyan vehetők közé, ehhez képest viszonylag sokáig bírták együtt – igaz, kapcsolatuk nagy részét egymástól távol, két különböző földrészen töltötték. Közben volt lánykérés is, de az sem mentette meg őket.

Timothée Chalamet és Lily-Rose Depp

Még viszonylag az elején, áprilisban derült ki, hogy Timothée Chalamet és Lily-Rose Depp is szakítottak. A színész több mint egy évig volt együtt Johnny Depp és Vanessa Paradis lányával. Az okokat nem részletezték, Chalamet-ra a brit Vogue májusi számában már szimplán csak egyedülállóként hivatkoztak. Egyébként az V. Henrik című film forgatásán találkoztak, amiben mindketten szerepeltek.

Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson és férje közel hét év után válnak, az énekesnő június elején nyújtotta be a válási papírokat. Két közös gyereket neveltek együtt, de Clarkson férjének volt már két másik gyereke exfeleségétől.

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy

A legcsúnyább válást idén egyelőre Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy villantották. A pár öt évvel ezelőtt házasodott össze, és a jelek szerint viszonylag váratlanul érte Olsent, hogy férje válni akar, a helyzetet pedig nehezítette a világjárvány is, ugyanis Sarkozy ennek közepén akarta kitenni a lakásból feleségét. Májusban hosszabban összefoglaltuk, hogy mit lehet tudni az ügyről, de azóta nem derült ki több, így továbbra sem tudjuk, hogy sikerült-e véglegesíteni a válást, vagy még tovább húzódik a dolog, esetleg a vagyonelosztáson is megy a vita.

Fotó: Astrid Stawiarz/Getty Images

Kiemelt kép: James Devaney/WireImage