Szórakozás

A Szilícium-völgy geekjéről minden eszedbe jut, csak az nem, hogy a való életben a feleségével swingerezik

Thomas Middleditch meglepő részletességgel beszélt szexuális életéről a Playboynak, aztán még meglepőbb dolgokat árult el arról, mit csinál szabadidejében.

Thomas Middleditch nem Hollywood legismertebb színésze. Sokadik ránézésre is csak egy nagyon átlagos, hétköznapi embernek tűnik, akit viszonylag könnyen el lehet felejteni, még Facebookon és Twitteren sincs fent. Azoknak lehet maximum ismerős, akik nézik az HBO-n futó Szilícium-völgyet, vagy mondjuk látták a gyengén teljesítő Godzilla II – A szörnyek királya című filmet. A Playboy mégis úgy érezte, van valami ebben az emberben, ami miatt érdemes lenne megszólaltatni, és hát nagyon jól tették, mert Middleditch meglepően nyíltan és meglepően sokat árult el magánéletéről, de leginkább szexuális szokásairól.

Mindenre számítasz egy ilyen embertől, csak arra nem, hogy megszerezte a pilótaengedélyét, hogy egy hétvége után, amikor fel sem állt a videójátékok elől, szeret begombázni és esővizet inni, vagy hogy swingerezni jár a feleségével.

És kezdjük is rögtön az utóbbival, amire a Playboy újságírója úgy kérdezett rá, mintha eddig is mindenki tudta volna, hogy Middleditch és a Godzilla egyik írója együtt mentek el egy swinger klubba, ahova mindketten vitték párjukat is.

Nem tudom mennyit mondhatok erről, mert nem akarom, hogy a feleségem mérges legyen miatta. De nem sokkal az esküvőnk után azt kellett mondanom neki, »Mollie, sajnálom, de a házasságunk mostantól nem lesz hagyományos«. Ő pedig ahelyett, hogy azt mondta volna, »Cseszd meg, elválok!«, inkább azt mondta, próbáljuk meg. Hogy őszinte legyek, a swingelés megmentette a házasságunkat. Különböző sebességgel haladunk, és sokat vitatkozunk emiatt, de jobb, mintha magunkban tartanánk a dolgot és titkolóznánk. Különben a swingelés kifejezést már senki nem használja. Ez inkább az életstílusunk része.

Middleditch aztán úgy fogalmazott, hogy néha perverznek nevezi magát, de szerinte ez az egész valójában egyáltalán nem számít annak, ő egyszerűen csak tele van szexualitással. Arról is beszélt, hogy korábban azt hitte, ha szerelembe esik, ez elmúlik, és egy darabig így is volt, ám évekkel később rá kellett ébrednie, hogy a szexualitás az élete fontos része, és úgy gondolja, hogy ha ez valakinek ennyire fontos, azt nem szabad elfojtania magában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julian Buchan (@juliandbuchan) által megosztott bejegyzés, Szept 17., 2019, időpont: 10:11 (PDT időzóna szerint)

A hasonló dolgot tervező pároknak azt tanácsolja, hogy mindenképpen beszéljék meg, hol vannak a határok, és milyen szabályok szerint csinálják ezt a dolgot. „Mollie és én lefektettük a saját szabályainkat, amik nagyon szigorúak azokhoz képest, amiket más hasonló pároknál láttunk. Soha nem járjuk a magunk útját, mindig együtt vagyunk, egy egységként. Én vagyok a gáz, ő a fék. Ez az egész pedig az alapja is lesz egy vígjáték-sorozatnak, amit együtt írunk.”

És akkor itt most mindenki elégedetten csettinthet, aki eddig is sejtette, hogy ezzel az egésszel Middleditch csak valamit reklámozni akar, az őszinteség pedig nem érdek nélkül, totális naivitással tört elő belőle. De az interjú ezek után is folytatódik, és vannak még benne izgalmas részek, úgyhogy menjünk is tovább. A színész például kifejtette azt is, hogy teljesen hétköznapi szexuális vágyakkal rendelkező cisz-hetero férfinak tartja magát, aki azt vallja, „egyszer élünk”, emiatt pedig szeretne mindent látni és megtapasztalni.

„Voltam pár fura partin, amik olyanok voltak, mint a Tágra zárt szemek című filmben, és bár otthagytam, mert nem jött be, örültem, hogy láttam. Láttam már farkakat, fenekeket, melleket. Furcsa, de eljutottam arra a pontra, hogy ha látok egy farkat, akkor csak annyit mondok, »szép példány haver«„ – mondta Middleditch, aki arról is beszélt, hogy 37 évesen már eljutott oda, hogy komfortosan érezze magát a bőrében és elégedett legyen a testével, miközben voltak ezzel korábban problémái. Szerinte amúgy probléma, hogy nem sokan beszélnek arról, hogy a férfiak is szeretnék magukat szexinek érezni:

Szeretek a tükörbe nézni és az állkapcsom vonalát látva magabiztosnak érezni magam. Senki nem beszél arról, hogy a férfiak nem mindig érzik ezt. Pedig teljesen rendben van, hogy a pasik is szeretnék szépnek érezni magukat.

És ha még mindig nem látja senki különlegesnek Middleditchet, az interjúnak köszönhetően már azt is tudhatjuk róla, hogy 14-15 éves kora óta vezet repülőket, az interjú legvégén pedig a kérdésre, hogy mit gondol, mennyire ismeri őt a közönség, a következő választ adta:

Rengeteget videójátékozom, de elég sokrétű vagyok. (…) Van bennem egy adag hippi is, mert egy hippivárosban, Nelsonban, British Columbiában nőttem fel. Amennyire szeretek egész hétvégén videójátékozni, annyira jól esik begombázni és fáról esővizet inni.

Thomas Middleditch és felesége, Mollie Gates – Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO

Az interjúhoz a színészről egyébként csodás fotók is készültek, amiket ide kattintva lehet megnézni.

Kiemelt kép: Julian Buchan/Playboy/Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik