Szórakozás

Palvin pasija gyakorlatilag megerősítette, hogy ikertestvére, Cole Sprouse és annak csaja szakítottak

Az is kiderült, hogy Cole Sprouse kivel karanténozott barátnője helyett.

Mielőtt még belevágunk a lényegbe, tegyük tisztába gyorsan az alapokat, hogy aki csak Palvin Barbara neve miatt kattintott, az is képbe kerüljön. Szóval Palvin pasija Dylan Sprouse, amerikai színész/modell/sörfőző/képregényíró, az ő ikertestvére pedig Cole Sprouse, aki jelenleg a Riverdale című sorozatban játszik. Ebben a sorozatban játszik barátnője, Lili Reinhart is. Hónapok ótí írnak arról az újságok pletykaszinten, hogy Sprouse és Reinhart szakítottak, de eddig mindig cáfolták a dolgot, vagy egyszerűen csak nem reagáltak.

Most azonban Dylan Sprouse gyakorlatilag beismerte, hogy testvére és annak barátnője szakítottak, és már a karantént sem együtt töltötték. Arról kérdezték, hogy érzi magát a testvére a szakításáról szóló pletykák után, Dylan pedig elmondta az ET-nek, hogy testvére egy Riverdale-es kollégájával, KJ Apával karanténozik Los Angelesben, és

általában gyúrnak, meg sajtot esznek.

Ezzel pedig gyakorlatilag megerősítette a Page Six értesüléseit, miszerint Sprouse és Reinhart nem együtt zárkóztak el a külvilágtól hónapokkal ezelőtt, ami azt jelentheti, hogy valóban szakítottak.

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik