Szórakozás

Majka: Ismerek olyat, akinek a zenei karrierje azon alapul, hogy mindenféle pályázaton elindul

Majka volt a vendége Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorának, amiben ismét a szociális támogatást felvett zenészekről volt szó.

Majoros Péter vagyis Majka májusban kiakadt és ezt szóvá is tette, miután az Artisjustól és az EJI-től olyanok is felvették a rendkívüli szociális támogatást, akiknek szerinte arra vallójában nem volt szüksége. Többek közt erről is beszélt most Kadarkai Endrének a Világtalálkozó című műsorában, amit szombat délben lehet meghallgatni a Klubrádión.

Itt az »olyanok«-on van a lényeg. Arról volt szó, hogy mindenki felvette, aki megigényelte ezt a dolgot, és ezek közé beférkőztek olyan emberek, akik nem az, hogy nem érdemlik meg, hanem akiknek nincs rá szükségük. Ezt kiforgatva jelentek meg újságcikkek, hogy én azt mondtam, hogy akik felvették ezt a jogdíjat, nem emelték ki, hogy én valójában nem azok ellen szólalok fel, akik tényleg megérdemlik

– mondta Majka, aki azt hozzátette, hogy pár olyan emberről biztosan tud, aki felvette a támogatást, pedig azt is tudja, hogy nincs szüksége nettó 136 ezer forintra.

Kadarkai kérdésére, hogy megbánta-e amit nyilatkozott, Majka azt mondta:

Dehogy bántam meg. Hát menjen a francba az az ember, aki felveszi a másik elől, úgy, hogy közben egy kilencmilliós autóban ül és azt mondja, hogy neki 136 ezer forintra szüksége van, csak azért, mert olyan helyen van és dolgozik, ahol elsőként értesül arról az információról, hogy meg lehet pályázni ezt az összeget.

Ehhez hozzátette a rapper, hogy olyat is ismer a szakmában, „akinek az egész zenei karrierje azon alapul, hogy mindenféle pályázaton elindul és különböző helyekről évi 5-6 millió forintot tud az ő nemlétező zenei karrierjére fordítani.”

A beszélgetés alatt nem mellékesen Tamás Gáspár Miklós is ott ült Majka mellett, az alábbi videón Majka szövege mellett érdemes végig az ő arcát figyelni.

Íme egy rövid részlet a szombati Világtalálkozóból, amelyben Majkát és Tamás Gáspár Miklóst ültettük le egy asztalhoz. Itt csak azt mutatjuk meg, amikor előbbi részletesen kifejti véleményét a Lovasi Andrással való konfliktusáról, a zenei jogdíjak körüli balhéról és Geszti Péterről. A műsorból aztán kiderül például, hogy TGM ismeri-e a Belahalok című számot és Sebestyén Balázst. Miképp udvarol ugyanő és milyen hogy ha szerelmes. Majka elmondja, hogy miért akarta otthagyni a showbizniszt, mi okozta a szorongásos rohamait. Szombaton jövünk! Hallgassátok, szeressétek:

Közzétette: Kadarkai Endre – hivatalos – 2020. augusztus 14., péntek

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik