Szórakozás

Kiefer Sutherland egy mozifilmben szívesen lenne megint Jack Bauer

Kérdés, megoldható-e egy mozifilmbe átültetni a sorozat különleges formátumát.

Kiefer Sutherland a Forbes-nak adott interjút nemrég, miután hamarosan érkezik A szökevény című film sorozatos adaptációja, melyben az egyik főszerepet ő kapta. Azonban elterelődött a szó a 24 című sorozatára, ahol sok-sok szezonon át alakította Jack Bauer különlegesügynök szerepét.

A széria kétségtelenül formabontó volt a kétezres évek elején a tévés világban, nyolc évad után vissza is hozták a Foxra, de már nem akkora sikerrel.

Mint mondja, szívesen visszatérne a karakterhez, de inkább egy mozifilmre:

Őszintén szólva, nekem a formula annyira nem is számít, mint az, ha van egy minőségi történetünk. Ha valaki előáll egy jó sztorival, amit el lehet mesélni két órában, akkor filmet csinálunk. De ha olyan sztorit csinálnak, amit 24 órában kell elmesélni, sorozat lesz. Színészként a 24 volt az eddigi legdinamikusabb élményem. Elképesztő mélységeket és magasságokat élt meg a karakterem. Nagyon kevés az olyan szerep, ahol ezt meg lehet csinálni, emiatt is tartottam nagyon szórakoztatónak, kihívással telinek. Volt kilenc évadunk, őrizzük meg szépen az emlékét, mert van rizikó abban, hogy csinálsz valamit, ami aztán károsítja ezt a sok szép évadot

– fogalmazott Sutherland.

Itt meg egy klasszikus:

Kiemelt kép: ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik