Szórakozás

Pataki Ági megmutatta őszülő haját Szily Nóra mellett, miközben Gajdos Tamás a háttérben főzött

Arról beszélgettek, hogy miért kéne mindenképpen fiatalabbnak kinézni a saját korunknál.

Ha valaki július 29-én reggel gyanútlanul bekapcsolta az RTL Klub Reggeli című műsorát, annak hirtelen nagyon sok információt kellett befogadnia, mert tényleg az történt, hogy Pataki Ági megmutatta őszülő haját Szily Nóra mellett, miközben Gajdos Tamás a háttérben főzött.

(A Z-generáció tagjainak: Pataki Ági a hetvenes évek egyik legismertebb modellje volt, ma már filmes producer, Szily Nóra tévés műsorvezető, Gajdos Tamás pedig többek közt a 90-es évek közepén futott Szerencsekerék című tévés vetélkedőből ismert.)

Az, hogy Gajdos Tamás a háttérben miért és mit főzött, az az alábbi videóból nem derült ki, de közben lényegesebb dolgok is történtek. Például az, hogy a 68 éves Pataki Ági arról beszélt, a karantén alatt kezdte el szőkéről lenöveszteni haját, amit nemrég mutatott meg Instagramján is. Azóta már megkapta megjegyzésként, hogy sokkal fiatalabbnak nézett ki szőkén, de erre csak úgy reagált:

De miért kell fiatalabbnak kinézni?

A műsorvezető Lakatos Márk ehhez annyit fűzött hozzá:

Le kéne arról akadni, hogy folyamatosan azon görcsölünk, hogy hogyan tűnjünk fiatalabbnak, annál mint ami a mi korunk. Azt gondolom, hogy a saját korunkban kell a lehető legjobb formánkat hozni, ez a fontos.

Pataki azt is elmondta, következő lépésként azt tervezi, hogy rövidebbre is vágatja haját, de egyelőre még nem volt elég bátor ahhoz, hogy ezt meglépje.

Kiemelt kép: Instagram/Pataki Ági

Ajánlott videó

Olvasói sztorik