Szórakozás

A Retro Rádió arra kéri követőit, várjanak a Bochkorék feletti ítélkezéssel

Sokan nem örülnek Bochkorék leigazolásának.

Mi is beszámoltunk arról, hogy Bochkor Gábor és Lovász László veszi át a Retro Rádió reggeli sávját, hogy saját műsort indíthassanak.

Mint az a Retró Rádió Facebook-oldalán megjelent közleményből látszik, a hallgatók bizonyos része meglehetősen ellenzi a váltást. A rádió készítői úgy fogalmaztak:

Abban bízunk, hogy Bochkor Gábor és Lovász László műsora rövid időn belül ugyanolyan kedves ismerős lesz minden hétköznap reggel a Retro Rádió hallgatóinak. A Retro Rádió stábja minden nap azon dolgozik, hogy a lehető legjobb adást készítse hallgatóinak. Heteken belül kiderül, milyen lesz az új reggeli műsor. Mi már nagyon várjuk

– írják, ám ezután számos negatív komment érkezett a poszt alá, amire kénytelenek voltak válaszolni.

Retro Rádió Kedves Hallgatók! Ahogy fentebb írtuk, igyekszünk tekintettel lenni mindenki érzéseire. Érthető, ha ez most sokaknak fáj. És ezzel semmi baj nincs. De a változás a Retro Rádió 24 órájából csupán 4 órát érint. Vagyis a maradék 20 órában pont ugyanazt kapjátok, mint eddig. És adjunk esélyt annak is, hogy kedvelni fogjátok Bocsi és Laci műsorát! 😉 Az ítéletekkel várjátok meg legalább az első pár adást! 😀

– fogalmaztak.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a posztra cikkünk pillanatáig nagyjából 5800 reakció érkezett, ezek igen nagy részét a sírós és dühös emojik határozzák meg.

A poszt:

Kiemelt kép: YouTube.com/ATVMagyarország

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik