Szórakozás

Ki Demi Lovato vőlegénye, Max Ehrich?

Nem sokat tudni a fiatal színészről, de amit igen, azt összeszedtük.

Mint megírtuk, Demi Lovato hamarosan férjhez mehet, miután jelenlegi párja, Max Ehrich megkérte a kezét pár hónapnyi járás után (nagyjából március óta lehetnek együtt, szóval viszonylag gyors döntés volt az eljegyzés). De azon túl, hogy Ehrich színészkedik és zenél is, van még pár dolog, amit érdemes tudni róla.

Eljegyezték Demi Lovatót
Jó nagy gyűrűt kapott.

Egy amerikai szappanoperában játszott

A 29 éves Ehrich főként amerikai sorozatokban tűnt fel eddigi pályafutása során, játszott a jelenleg 47. évaddal ostromló Nyughatatlan fiatalok című szappanoperában is. Dolgozott már a Netflixszel és A búra alatt című sci-fi sorozatban is szerepelt korábban. De táncosként feltűnt a High School Musical harmadik részében is.

Négyszer Primetime Emmy-díjra is jelölték

Ugyancsak a Nyughatatlan fiataloknál maradva: a sorozatban mutatott alakításáért négyszer jelölték Primtime Emmyre, amivel az amerikai sorozatszínészeket szokták jutalmazni. Korábban pedig kétszer akarták odaítélni neki a Fiatal Művészek Díját.

Fegyvert fogott rá egy ingatlanügynök

Pár éve elég sokat írtak Ehrich-ről, miután a megszállottja lett egy ingatlanügynök, aki folyamatosan követte és zaklatta, végül odáig fajult a történet, hogy pisztolyt szegezett rá. Emiatt 24 órás testőrséget fogadott maga mellé a színész.

Énekelget

Közös kedvenc hobbijuk is akad Lovatóval, mert Ehrich szeret énekelni, amit sokszor megmutat a követőinek Instagramon. Mostanában kevésszer tesz így, de korábban feltöltött jó pár feldolgozást a fiókjába. Például a Coldplaytől:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MaxEhrich (@maxehrich) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2020, időpont: 11:41 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/maxehrich

Ajánlott videó

Olvasói sztorik