Szórakozás

Orlando Bloom totálisan összetört, mióta elveszett a kutyája

Továbbra sincs meg a kis Mighty.

Pár napja írtunk arról, hogy eltűnt Orlando Bloom és Katy Perry kutyája, Mighty, akinek megtalálásához a közösségi médiában kért segítséget Bloom. Az eb továbbra sincs meg, a színész pedig teljesen ki van készülve idegileg, az alábbiakat posztolta Instagramra.

A négylábú a kaliforniai Santa Barbarában tűnt el, a TMZ úgy tudja, Mighty orvosi gondokkal is küszködik, ezért aki megtalálja, tanácsos orvoshoz vinnie azonnal.

Az idejét sem tudom, mikor voltam ennyire összetörve. Egész egyszerűen egy rémálom az a gondolat, hogy a kicsikém így eltűnt, és semmit nem tudok tenni annak érdekében, hogy biztonságban tudhassam. Tehetetlennek érzem magam, épp úgy, ahogy mások, mikor elvesztik szeretteiket. Becsüld meg azokat a pillanatokat, amelyet együtt tölthetsz azokkal, akiket szeretsz. Mighty és a köztem lévő kötelék olyasvalami, amit eddig nem értettem. Elkötelezett apuka és partner vagyok, de okkal hívják őket az ember legjobb barátjának. Hiányzik. Imádkozzatok érte, hogy visszataláljon a családjához!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2020, időpont: 9:12 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/orlandobloom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik