Szórakozás

Ajtócsapkodással és hisztivel jön A Konyhafőnök új évada

A főzős realityben most amatőr szakácsok versenyeznek augusztustól az RTL Klubon.

Augusztus 3-án indul az RTL Klubon A Konyhafőnök új évada, amiben most nem celebek, hanem amatőr szakácsok versenyeznek majd. Az első részekben a válogatókon állítólag hatalmas kiborulásokat és botrányokat láthatunk majd, na meg nyilván megható és vicces pillanatokat is.

A zsűri tagjai továbbra is Fördős Zé, illetve a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő, akiket a versenyzők nem feltétlenül kímélnek, ha elutasítják őket, így az új epizódokban ajtócsapkodások, hangos szóváltások és hisztik is lesznek.

De nem csak hisztit kap az arcába a zsűri, hanem szokatlan alapanyagokat is, mint például a sáska. Igen, á-val, nem ó-val.

Az RTL-től megtudtuk azt is, hogy a reality felvételeinek jelentős részét az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetése előtt forgatták le. a forgatás fennmaradó idejére a műsor gyártója pedig szigorú egészségügyi biztonsági intézkedéseket léptetett életbe. A forgatás területére csak a műsor résztvevői és stáb léphetett be, a forgatás alatt nem hagyhatta el senki az épületet, a stáb gumikesztyűben és maszkban dolgozott, naponta többször fertőtlenítettek mindent.

A Konyhafőnök augusztus 3-ától minden hétköznap este 20:10-kor kezdődik az RTL Klubon.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik