Szórakozás

Az ima közben lopta el a showt és a tejet a katedrális macskája

Tiger akcióját tízezrek látták.

Az angliai Canterbury katedrális YouTube-csatornáján március – azaz a karanténidőszak kezdete – óta minden nap megosztanak egy-két új videót: imákat, istentiszteleteket, aktualitásokat.

A felvételeket nagyjából ezer és négyezer közötti néző látta – leszámítva két videót. Mindkét kiugró nézettségű felvételnek a katedrális kertjében lakó macskák a főszereplői. Július 7-én került fel a csatornára az alább is megnézhető reggeli ima, amit Dr. Robert Willis, a katedrális esperese mond el.

A már 43 ezer megtekintésnél járó felvételen 8 percnél Tiger, a macska úgy dönt, nem akar tovább mellékszereplő lenni.

Az éppen Márk evangéliumáról beszélő esperesnek egy ideig fel sem tűnik a cica akciója, de láthatóan később sem zökkenti ki különösebben a tejlopás.

A katedrális szóvivője a Daily Mailnek elmondta: Tiger hatalmas étvágyú cica, emellett a világ legszerencsétlenebb macskája, aki igen gyakran kerül bajba, egy alkalommal például az esperesnek az éjszaka közepén kellett leszednie őt a tetőről.

Említettük, hogy két rendkívül népszerű videó került fel a katedrális YouTube-csatornájára, úgyhogy megmutatjuk a másikat is, ez még májusi; a főszereplője pedig Tiger rokona, Leo.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik