Szórakozás

Folyamatosan törli az Instagram a transznemű Rea Mueller olasz Vogue-os képét

Nagyon hasonló a sztori, mint Bella Hadidnál.

Közel 800 ezren lekattintották már Amadea, azaz Rea Mueller YouTube-videóját, amelyben elmeséli, hogy transznemű és többé nem Müller Andrásként, hanem Andreaként éli majd az életét. Ez jó pár éve volt, azóta kvázi influenszer lett belőle a korábbi YouTube-os karrierje után.

Most az Instagramon számolt be arról, hogy akárhogy próbál feltölteni egy róla készült művészi képet (amit az olasz Vogue készített), a platform újra és újra letörli.

Nem tudom, hányadszorra töltöm fel ezt a képet, de egyre frusztrálóbb az egész. Látom, hogy az Instagramon naponta mutogatják embereket a feneküket, testüket, csak mert edzenek vagy szimplán csak követőket akarnak szerezni. Hogy a francba lehet az, hogy sokszor látom a pénisz domborulatát és mégsem törli ezeket az Instagram. Ellenben az enyémet ötször is. Ez művészet, ez a testem és büszke vagyok rá. Ja, és hogy el ne felejtsem: EZ VOGUE.

Hozzátette, ha a platform szerint kivetnivaló van a képében, akkor töröljék a profilját, de a világnak elég rossz üzenetet küldenek a tettükkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AMADEA 💜 (@amadeaofficial) által megosztott bejegyzés, Júl 8., 2020, időpont: 1:34 (PDT időzóna szerint)

Nemrég Bella Hadiddal történt nagyon hasonló dolog:

Kiemelt kép: Instagram.com/amadeaofficial

Ajánlott videó

Olvasói sztorik