Szórakozás

Lövöldözéssel ért véget a szkandermeccs apa és fia között egy amerikai kisvárosban

Ezt követően nyolcórás rendőri offenzíva kezdődött, mert az apa nem volt hajlandó megadni magát.

Egészen hihetetlen jelenetek zajlottak le pár nappal ezelőtt a kentuckyi Florence-ben, amikor a rendőrséget egy lövöldözéshez riasztották, számolt be róla az Abc News.

Miután a hatóságok a helyszínre érkeztek, a terep felmérése uán hamar rájöttek, hogy egy 55 éves férfi, Curtis Zimmerman lövöldözött, valami egészen elképesztő okból. A férfi ugyanis – a hírek szerint kábítószer hatása alatt – kihívta a fiát egy szkandermeccsre, majd miután sorozatosan veszített, kétszer is elsütötte a fegyverét, épp a lépcsőn felmenő fia irányába.

Az apa aztán a rendőri felszólítás ellenére sem volt hajlandó együttműködni, így egy nyolcórás offenzíva vette kezdetét. A hatóságok éjjel 1 órakor érkeztek a helyszínre, majd a túsztárgyalók hathatós közreműködésével végül 9 óra előtt sikerült rábírniuk Zimmermant, hogy adja meg magát. A hatóságok hangsúlyozták, hogy az események ideje alatt a férfi egyedül tartózkodott a házban, a fia a lövöldözés után nem sokkal elmenekült. Az egyelőre nem tisztázott, hogy Zimmerman csak vaktában lövöldözött, vagy tényleg a fiára célzott.

A férfit teljes detoxikálás céljából kórházba szállították, ezt követően pedig őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik