Szórakozás

Paris Jackson párszor már megpróbált öngyilkos lenni

Nem volt könnyű gyerekkora.

Paris Jacksonnak épp fut egy facebookos sorozata, az Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn, amelyben legutóbb a szexualitásáról beszélt tabuk nélkül, most pedig azt osztotta meg nézőivel, hogy nem egyszer megpróbálta kioltani saját életét.

Paris Jackson: Randiztam olyan férfivel is, akinek vaginája volt
Ilyen őszintén soha nem beszélt a nyilvánosság előtt.

Mint mesélte, nagyon jó életük volt az apjukkal, egészségesek voltak, semmilyen gondjuk nem volt. Viszont miután Jackson meghalt, a gyerekek a nagymamához költöztek.

A halálának évében elköltöztünk a nagyihoz. Szó szerint bármit megtehettünk, sütin és üdítőn éltünk. Felszedtem egy csomó kilót emiatt, függőség lett az ételekből. Aztán az egyik unokatestvérem kövérnek nevezett, akkor kezdtem magam bántani.

Mint elárulta, vágdosni és égetgetni kezdte magát, de arra soha nem gondolt, hogy öngyilkos legyen.

Tudtam irányítani a borotvapengét. Tudtam, milyen mélyre mehetek

– mesélte, ebben az időben fizikai fájdalmat akart okozni magának, innen jött a tetoválások iránti szenvedélye is. Végül több öngyilkossági kísérlete is volt, az egyik ilyen után magániskolába küldték.

A gondok, melyekkel odamentem, megoldódtak, de végül több problémával jöttem el

– fogalmazott.

Azt is elmesélte, azóta megpróbál normális életet élni, szedett korábban antidepresszánsokat is, de nem rajong a gyógyszerekért, szóval felhagyott ezekkel. Szerinte jobb szenvedni, mint tompának érezni magát. A mentális egészség megtartásáért egyre inkább elfogadja magát, próbál elégedettséget keresni mindenben, de mint mondja, „önmagunk elfogadása rohadt nehéz”.

Figyelem!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: Instagram.com/parisjackson

Ajánlott videó

Olvasói sztorik