Szórakozás

Varga Izabella szerzett egy diplomát és már a következőt tervezi

A lányai már megszokták.

A Barátok közt 47 éves színésznője andragógia szakon végzett és a tervek szerint szeptemberben máris visszaül az iskolapadba. Varga Izabella a Reggeliben mesélt arról, hogy színészi karrierje előtt pszichológusnak készült, de tanulmányai félbeszakadtak, a vágy azonban mindig benne maradt, hogy emberekkel foglalkozzon és segítsen nekik.

Az, hogy egyetemre járhattam, az, hogy tanulhattam, az, hogy egy teljesen új tudományterületben elmélyülhetek és gyarapodhatok, az hatalmas örömet okoz. Egyrészt érdekes, másrészt látok benne egy csomó jövőbeli tervet, feladatot, küldetéstudatom van ezzel kapcsolatban, úgyhogy nagyon sokat hozzáad az életemhez. (…) Nagyon élvezem a tanulást, mondhatnám azt, hogy a hobbim. Az államvizsga végén megkérdezték, hogy jön-e a következő fokozat és igen, szeptembertől újra beülök az iskolapadba

– mondta Varga Izabella, akin két lánya már meg sem lepődik.

A gyerekeimnek minden természetes, ami én vagyok, így az is, hogy tanulok. Amióta ők az eszüket tudják, mindig azt látják, hogy anya tanul valamit. Ezelőtt jártam drámatanári képzésre vagy coach képzésre. Azon mindig röhögnek, amikor izgulok és mindig izgulok, mert én csak akkor vagyok boldog, ha ötöst kapok és a négyes nekem már nem jó.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik