Szórakozás

Házasodna a gazda: Böbének egy férfi sem mondhatja meg, hogy mikor, mit csináljon

Ő viszont szívesen megmondja fordított esetben.

Az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának egyik szereplőjével, Vidók Erzsébettel beszélgetett a Story magazin. Böbe többek között arról beszél, fiatalabb korában esze ágában sem volt megállapodni, most viszont már megérett az idő egy komoly kapcsolathoz és harmincon felül már vágyik arra, hogy családot alapítson. Elmesélte, hogy nem lesz könnyű dolga annak, aki le akarja venni a lábáról, mivel egy szerelmi csalódás miatt az utóbbi időben nagyon nehezen nyílik meg a férfiak előtt. Most azon igyekszik, hogy ez megváltozzon.

Én olyan lány vagyok, akinél csak akkor kerülhet sor bármilyen intimitásra, csak akkor tudok ennyire megnyílni egy férfi előtt, ha bízom benne. Ezzel a bizalommal élt vissza valaki, én pedig a csalódás után bezárkóztam. Az emberek felé nagyon nyitott vagyok, ha barátkozásról van szó, könnyen megtalálom a han- got bárkivel. De a férfiakkal kapcsolatban óvatos lettem, és már nehezen tárom ki a lelkem.

mondta, majd azt is hozzátette, nagyon határozott személyiségnek tartja magát, ezért egy olyan férfi, aki esetleg irányítani szeretné, jobban teszi, ha eleve be sem próbálkozik nála.

… elég erős, határozott jellem vagyok, nekem nem mondhatja meg egy férfi, hogy mit, mikor, hogyan csináljak! Én viszont szívesen megmondom neki.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik