Szórakozás

Így nézett ki eredetileg a világ legtöbb kozmetikai műtétén átesett nő

Még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, de most már inkább kikerülne onnan.

Cindy Jackson jelenleg a hatvanas éveit tapossa, de ez egyáltalán nem látszik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Jackson🔪Cosmetic surgery (@cindy_jackson_dotcom) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2020, időpont: 2:18 (PST időzóna szerint)

(Jackson a képen a baloldalon van.)

Nem véletlenül nem tűnik hatvan felettinek, 47 kozmetikai beavatkozása volt, amikre több mint 20 millió forintnyi összeget költött el. Ezzel, mármint a legtöbb műtéttel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is.

Azt nem mondaná, hogy megbánta a műtéteket, és többé már nem is fekszik kés alá, de többé már nem osztja meg ezt a Guinness-szel, szeretné ugyanis, ha valaki átvenné már tőle ezt az elsőséget.

1987 óta 14 műtétje volt, ebből három arcfelvarrás, két orrműtét, valamint mellnagyobbítások és tokakezelések. Valamint több műtéten nem követelő procedúra is történt, mint a vegyi hámlasztás és a félig tartós smink. Eredetileg, 24 évesen úgy nézett ki, mint a bal felső képen (a jobb felsőn egy programmal öregítette meg fiatalkori képét):

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Jackson🔪Cosmetic surgery (@cindy_jackson_dotcom) által megosztott bejegyzés, Dec 22., 2019, időpont: 11:18 (PST időzóna szerint)

Jackson azt mondja, azért nem akar a rekordok könyvében többé szerepelni, mert az események „freak show-kká”, furcsa cirkuszi előadásokká váltak, és noha a többi rekorder kedves, de azt érzi, ő nem tartozik közéjük. Sokkal inkább Rodrigo Alves, az élő Ken baba, és reméli, lassan átveszi tőle a rekorderséget.

Ezért Jackson már be sem jelenti, hogy a rekordot érő beavatkozásoknál még többet végeztetett el magán. 2017-ben mondta a Sunnak, hogy

Az utolsó világrekordom óta több beavatkozásom is volt, egy nyakplasztika, több ráncfelvarrás és számos nem-műtéti kezelés is, de nem is emlékszem már az összesre. Olyan, mintha valakitől azt kérdeznék, hogy hányszor vágták le a haját az elmúlt 30 évben.

Jackson szerint olyannak kell a világrekordernek lennie, aki úgy néz ki, mint Alves, vagy mint a Barbie baba, ő ezzel ellentétben mindig is törekedett arra, hogy természetes legyen a kinézete. Egyébként éppen ezzel is foglalkozik, mármint egy olyan céget vezet, ami a klienseknek abban segít, hogy olyan műtéteket végeztessenek el magukon, amely kezeléseknek természetes hatású eredménye lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik