Szórakozás

Összeomlott az 5 éves kislány, mikor az édesanyja elmondta neki, hogy soha nem akarta, hogy megszülessen

Az anya megpróbált teljesen őszinte lenni a gyermekével.

Alighanem elég komoly traumát élt át az az 5 éves kislány, akinek az édesanyja bevallotta: soha nem akart gyereket vállalni, így azt sem akarta anno, hogy ő megszülessen – írja egy Reddit-bejegyzésre hivatkozva a Mirror. A fórumon egy 24 éves, négygyerekes anyuka bejegyzése nagy port, miután a nő leírta, hogy bár ő maga soha nem szeretett volna gyereket, de a férje addig erőltette a dolgot, hogy mindig beadta a derekát.

Az édesanya, aki érthető módon nem közli az eredeti nevét úgy érezte, hogy nem korrekt a gyerekeivel, ha nem mondja el nekik, hogy hogyan érez.

A nő úgy döntött, hogy a legidősebbel, az 5 éves kislányával kezdi, mivel úgy ítélte meg, hogy vele már lehet beszélni komoly dolgokról. Az anya elmondta a lányának, hogy bár nagyon szereti őt, de valjóban soha nem akart babát vállalni, csak bele lett kényszerítve ebbe a szituációba. Az 5 éves kislány a bejelentés miatt kiakadt.

De hogy mondhat ilyet egy anyuka?

A nő leírta, hogy a fenti gondolatok teljesen véletlenszerűen fogalmazódtak meg benne, amikor altatáskor a legidősebb gyermeke arról kezdett mesélni, hogy ha majd felnő, akkor sok gyereket szeretne. A kislány gyanútlanul megkérdezte az anyját arról, hogy ő hány gyereket szeretett volna, mire a nő teljesen kifakadt. Az anya saját bevallása szerint az első várandósságát nagyon nehezen élte meg, a szülés után pedig súlyos depressziója is volt, ezért néha még mindig kicsit nehezére esik kapcsolatot teremtenie a kislányával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik