Szórakozás

Tóth Gabi: Sok emberben csalódtam

A karanténidőszakkal kapcsolatosan összegezte a gondolatait.

Tóth Gabi arról elmélkedik friss Instagram-posztjában, hogy milyen irányba változott meg élete a koronavírus kezdete óta és  hogy lesz-e második hulláma a járványnak. Szerinte az emberi összefogás és a szeretet példamutató volt ebben az időszakban, de azért a negatív oldalról is elmondta tapasztalatait. Azt írja, csalódott az emberekben, de inkább abban, ahogyan kifordultak önmagukból.

Látni a “végét” ennek a furcsa, bizonytalan időszaknak…
Te mit tanultál belőle?
Én azt gondolom, hogy nem folytatódhat onnan ahol “abbamaradt” az életünk akkor és ott márciusban.. sok emberben csalódtam.
pontosabban sok ember fordult ki önmagából, vagy mutatta meg igazi arcát.. ezért is hálás vagyok! De a leghálásabb azért vagyok, mert az emberek nagy része példát tudott mutatni! Az összefogások, a figyelem, a szeretet, a veszteségek mind építettek bennünket még akkor is amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút.. soha ne feledjük el ezeket a hónapokat!

Aztán arról beszél, hogy mindenki ugyanabban a helyzetben van.

Mindnyájan sebezhetőek vagyunk! Mindnyájan követünk el hibákat és mindnyájan küzdünk nap mint nap magunkkal, másokkal! Mert nem vagyunk egyedül .. mert valahol mind egy cipőben járunk! Arra kérlek benneteket, hogy soha ne feledjétek el ezt az időszakot!
Soha ne feledjétek, hogy csodálatosak vagytok , mert példaértékű összefogással jöttünk ki ebből az egészből!
Hálás vagyok nektek!
Még sok a bizonytalanság de hiszem, hogy a nehezén túl vagyunk!

Végül a második hullámról is kifejti a gondolatait, ő egyelőre még derülátón tekint a követkető hónapokra.

Második hullám??? 😏
bízzunk abban, hogy nem lesz… de bármit is hozzon még ez az év vagy az élet, az biztos, hogy együtt újra képesek leszünk rá! Köszönöm nektek! Azért még fogok dalolászni is ne aggódjatok :) remélem hamarosan élőben is találkozunk valami brutál fesztiválon❤️🙏🏻 💋😊

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Jún 7., 2020, időpont: 9:53 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@tothgabi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik