Szórakozás

Voksán Virágot az autójában szólította le gyerekei apja

Először a számát se adta meg neki.

A dj és párja már 5 és fél éve vannak együtt, két hónapja pedig megszületett második gyerekük, Vivien is. Ennek ellenére a férfiről semmit nem lehet tudni, csak annyit, hogy üzletember és néhány évvel fiatalabb Voksán Virágnál.

Megszületett Voksán Virág második gyereke
A kislány nevét is elárulta.

A már kétgyerekes anyuka a párjáról továbbra sem árult el információkat, de a megismerkedésükről mesélt. Gyerekei apja a piros lámpánál szállt ki a kocsijából és odasétált a mögötte várakozó Voksánhoz.

Edzésről tartottam hazafelé, amikor egy helyes srác elkérte a telefonszámomat. Megdöbbentem, és bár már elsőre nagyon rokonszenves volt, nem adtam meg, nem szoktam így ismerkedni. De azért javasoltam neki, hogy jelöljön be a Facebookon, ott írjon üzenetet, ha gondolja

– mesélte a Story magazinnak a dj, aki ezt követően másfél hónapig írogatott párjával, mire hajlandó volt randira menni vele.

Az első randin moziba vitt, megnéztünk egy horrorfilmet. Nem éppen romantikus program, de mindketten szeretjük a borzongást. Egész jól éreztem volna magam, ha nem folyton a telefonját nyomkodta volna már a randi elején. Rá is szóltam, akkor derült ki, hogy a barátjának írogat, közvetíti a találka részleteit, mert a srác minden részletre kíváncsi velem kapcsolatban.

Ezután Voksánnak Amerikába kellett utaznia, ahová párja is követte, így az összeköltözést is hamar kipipiálták.

Kiemelt kép: Voksán Virág/Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik