Szórakozás

Palvin pasijának ikertestvérét letartóztatták az egyik Los Angeles-i tüntetésen

Cole Sprouse is ott volt a tömegben, ami a rasszizmus és a rendőri brutalitás ellen vonult utcára országszerte az USA-ban.

Ki kell mondanunk, hogy fehér, hetero férfiként és közszereplőként, semmilyen következménye nem lesz a letartóztatásomnak, ellenben a többiekkel, akik ugyanúgy részt vettek a tüntetésen

írja Instagramján Cole Sprouse, Dylan Sprouse (Palvin Barbara pasija) ikertestvére, aki a Riverdale című sorozat egyik főszereplője. A 27 éves színészt pár tucat másik tüntetővel együtt tartóztatták le vasárnap Santa Monicában, miután utcára vonultak George Floyd brutális halála és a rendőri brutalitás miatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cole Sprouse (@colesprouse) által megosztott bejegyzés, Jún 1., 2020, időpont: 1:14 (PDT időzóna szerint)

A BuzzFeed azt írja, hogy sokan elkezdték fosztogatni a bezárt üzleteket, és bár Sprouse nem volt köztük, egy idő után a rendőrök nem tettek különbséget, mindenkit elfogtak és letartóztattak, a békés tüntetőket is, így őt is.

Megadták a lehetőséget, hogy távozzunk, de megmondták, hogy ha nem fejezzük be a tüntetést, letartóztatnak. Sokan vissza is fordultak, de egy másik rendőrsorfal álltja útjukat, teljesen körbezártak minket

– írja Instagramján Sprouse, akit aztán kiemeltek a tömegből a rendőrök és őrizetbe is vettek. Hozzátette még, hogy többször nem fog felszólalnia. témában, mert vannak nála sokkal jobban hozzáértő emberek, és most nem is rá kellene figyelni, de az alkalmat kihasználva arra kérte követőit, hogy adakozzanak, ahogy egyre többen adakoznak, köztük Chrissy Teigen is.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik