Szórakozás koronavírus

Egy üveg hideg sörrel ünnepelte a koronavírus legyőzését egy 103 éves üknagyi

Jennie Stejna családja felkészült a legrosszabbra, amikor 103 éves nőn megjelentek a koronavírus-fertőzés tünetei. Később azonban kiderült, hogy feleslegesen aggódtak.

A 103 éves Jennie Stejna volt az első koronavírus-fertőzött abban a massachusettsi idősek otthonában, amelyikben él. Amikor a baseball-rajongó üknagyi belázasodott, és a megszokott helyéről át kellett szállítani az otthon egy másik szárnyába, az orvosok nem sok esélyt adtak neki – írja a TMZ Sports.

A lengyel származású Stejnának két gyermeke, három unokája, négy dédunokája és három ükunokája van. A családnak az orvosok azt tanácsolták, hogy még időben búcsúzzanak el a nagyitól. Shelley Gunn, Stejna egyik unokája azt mondja, a nagyanyja nem igazán értette, mi az a koronavírus, és a azt sem, hogy egy járvány söpör végig a világon, azt viszont pontosan tudta, hogy az egészsége rohamosan romlik. A család abban lelhetett vigaszt, hogy Jennie nagyon szép kort ért meg, és egy ideje már felkészült a halálra.

Néhány héttel később azonban Jennie Stejna az orvosok legnagyobb csodálatára jobban lett. Amikor pedig hivatalosan is legyőzte a koronavírust, egy üveg hideg sörrel ünnepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik