Szórakozás

2006 óta folyamatosan nőttek a mellei, ma már nemcsak dicsérik, hanem meg is szégyenítik az utcán

Korábban a súlyával is voltak gondok, akkor azért szóltak be neki mindig.

A moszkvai nő, Anastasia Berthier mellei 2006-ban elkezdtek rohamos tempóban nőni, a fiatal lány eleinte élvezte a helyzetet, de ma már inkább tehernek tartja a hatlamas kebleket. Anastasia állítása szerint az utcán ma már bókok helyett kizárólag beszólásokat kap, nem kifejezetten pozitív töltetűeket.

A húszas éveiben járó Instamodell egyébként korábban, még gyerekként a súlyával is küzdött, 10 éves korában akkor azért kapott megjegyzéseket, mert túlsúlyos volt.

A lánynak tinédzserként hatalmas gondot jelentett, hogy piszkálják a kinézete miatt, sokáig nagyon visszahúzódó volt, nem szívesen ment emberek közé, mert attól félt, hogy a külsejét fogják kritizálni. Ez az állapot egészen 2017-ig tartott, amikor egy fotós felfedezte és meggyőzte, hogy készítsen magáról merészebb képeket is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasiya Berthier (@artdikaya_) on Dec 5, 2019 at 7:50am PST

A lánynak ezután megjött az önbizalmas és elindította az Instagram-oldalát, amit már több mint 570 ezren követnek. A lány működtet egy másik oldalt is, amire szintén a saját képeit tölti fel, a két oldalt összesen több min 1 millió ember követi.

Gyerekkoromban nagyon sokat szenvedtem, nemcsak az iskolában, hanem a családban is sokat bántottak, mert nem úgy néztem ki, ahogy szerintük kinéznem kellett volna

mondta a lány a brit Mirrornak.

Anastasia szerint a róla készült fotók és a rengeteg pozitív visszajelzés miatt ma már el tudja magát fogadni, és ha be is szólnak neki a hatalmas mellei miatt, azt már el tudja engedni a füle mellett, mert megtanulta, hogy csak a pozitív dolgokra kell figyelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik