Szórakozás

Puzsér szerint Kiszel Tünde és Tóth Gabi csak az énekhangban különböznek

Véleménye szerint egyikük mellett sincs tartalom.

Az 1kanapén legutóbbi vendége Puzsér Róbert volt, aki hozta a formáját és elmondta kedvesnek messziről sem nevezhető véleményét néhány celebről. Tóth Gabit például hosszasan fejtegette.

Ha a Tóth Gabiság, meg a Kiszel Tündeség mellé lenne rendelve valami tartalom, amit hordoz a Tóth Gabiság, meg a Kiszel Tündeség arra mondhatnád, hogy ezt nem veheted el tőle. Magát a Tóth Gabiságot, meg a Kiszel Tündeséget olyannyira elveheted tőle, hogy a média erről is szól. Ezeket rendszeresen elveszik tőlük. Eldobják őket és hoznak valaki mást, ahogy a Tóth Gabival is ez fog történni. Egy nap majd fogják, eldobják és beemelik a helyére a Csobot Adélt, mert a Tóth Gabinak semmije nincs, amit nem vehetnek el. Mindent úgy kapott a kereskedelmi tévétől, a szórakoztatóipartól, meg a színes magazinoktól úgy a semmiért, hogy azt bármikor visszavehessék tőle. (…) Nem művész, csak jó hangja van és legyártották.

Osváth Zsolt ezután megpróbálta védeni Tóth Gabit azzal, hogy azért még sincs egy szinten Kiszel Tündével, mire Puzsér annyit reagált:

Világos, én is látom a különbséget Tóth Gabi és Kiszel Tünde között. Az énekhang a különbség.

Kiemelt kép: YouTube/ZSHOW time

Ajánlott videó

Olvasói sztorik