Szórakozás

Egy kissrác üldözni kezdett egy futárt, hogy vigye el a deszkáját ajándékba Tony Hawknak, de nem ez a sztori csúcspontja

Mindez itthon: a postást megkergetik egy trombitával, hogy vigye el Galambos Lajosnak.

Nagyon megy a TikTokon az a vadonatúj videó, amelyben Tony Hawk arról beszél, köszöni szépen az ajándékdeszkát egy Cooper nevű srácnak, cserébe ő is elküldi neki a saját deszkáját. A történetnek van egy nem mindennapi eleje is, merthogy az említett Cooper régóta nagy rajongója a legendás gördeszkás Hawknak. Elkezdett kergetni az utcán egy FedEx futárszolgálathoz tartozó kocsit, megállította azt, majd a futár lelkére kötötte, hogy ezt vigye el Hawknak ajándékba, és mondja meg, hogy Coopertől van.

Miután a Mikail nevű futár átvette az ütöttkopott deszkát, feltöltött egy videót a TikTokra, amiben elmesélte a sztorit, hátha eljut Hawkhoz:

A legkevesebb, hogy megosztom ezt az egész sztorit a világgal. Nyilván fogalmam sincs, hogy hol lakik Tony, szóval Tony, ha látod ezt, van egy hatalmas rajongód Georgiában, Cooper az. Csinálhatnál egy rövid videót köszönetképp, aztán ha arra járok, megmutatom neki majd. Tuti, hogy megőrülne tőle örömében.

@fresh2deaf

@tonyhawk ##fedex ##fedexlife ##fedexdriver

♬ original sound - fresh2deaf

Itt jön a csavar, mert bizony Hawkhoz is eljutott a sztori, aki a videóüzenet mellé mást is ad majd, méghozzá saját bejáratú gördeszkáját:

Hé, Cooper, szevasz! Tony vagyok, csak azt akarom mondani, köszi az ajándékot, én is küldök neked valamit: a saját deszkámat. Remélem, össze is futunk majd valamikor!

– mesélte a videóban, egy másikat is feltöltött, amiben dedikálja a deszkát.

@tonyhawk

♬ original sound - tonyhawk

Kiemelt kép: Instagram.com/tonyhawk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik