Szórakozás

Kanye West kibírhatatlan egykori testőre szerint

Soha nem dolgozna újra neki.

A rapper korábbi személyi testőre, Steve Stanulis egy podcast beszélgetésben mesélt arról, hogy milyen rigolyái vannak Kanye Westnek.

Azt akarta, hogy az utcán mindig 10 lépéssel mögötte menjek. Szóval, ha valaki felbukkant volna és akart volna valamit, mire odaszaladok, hogy közbelépjek, már rég megtörtént volna.

Volt idő, amikor Kanye West alkohollal indította a reggelt
Amikor realizálta, hogy túl sokat iszik, lemondott az italról.

Stanulis arról is beszélt, hogy Kanye West már az első munkanapján őrjöngött vele, mert nem nyomta meg helyette a liftben a gombot, mivel nem tudta, hogy hanyadik emeltre kell menniük.

Nézd tesó, három dolgot tehetünk. Egy, elmondod, hogy melyik gombot nyomjam meg és legközelebb tudni fogom. Kettő, megnyomod te a gombot és tudni fogom, vagy három, ülsz itt egész nap arról beszélve, hogy milyen fontos az időd, miközben nem megyünk sehova. Ez volt az első találkozásunk. Az első opciót választotta

– idézte vissza a történteket a testőr, aki arról is beszélt, hogy szerinte telefonálnak a paparazziknak, amikor elhagyják a házat, mert egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy ne fotózták volna le őket, amikor elmentek valahova.

Stanulis a beszélgetés végén elmondta, hogy dolgozott már Tobey Maguire-rel is, akit kifejezetten szeretett, de Stephen Baldwin és Alanis Morissette is jófejek voltak, Westet viszont messziről elkerüli a jövőben – írja a JustJared.

Kiemelt kép: Robin Marchant/Getty Images for Ralph Lauren/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik