Szórakozás

ByeAlex húga bekerült a brit Vogue-ba

Anno ő készítette az Eurovízióra küldött Kedvesem című szám háttérben futó animációját is.

Alig, hogy Hunyadi Donatella bekerült az olasz Vogue magazinba, most egy újabb magyar vonatkozásról tudunk beszámolni a magazin és Magyarország kapcsán. ByeAlex húga, a képzőművész Márta Amarilla a brit Vogue-ba került bele egyik illusztrációjával. Mint azt az Amiizmus művésznéven tevékenykedő Márta írja:

A most megjelent BRITISH VOGUE-ban benne van az én illusztraációm is ❤️ Szaámomra ez óriási dolog. Már kiskoromtál követem és vásárolom ezt a magazint . Mindig arról álmndtam, hogy egyszer benne legyek. Ezaz újság nem csak a divat legrangosabb lapja, de híres a benne megosztott művészekről is ❤️ Most már nem csak Carrie Bradshaw volt benne Ami ironikus hogy a címlapon a 83 éves Judi Dench van, ilyen még nem volt a British Vogue történelmében, ő a legidősebb címlapsztár. Azért ironikus, mert én mindig az idősebb nőkre néztem fel és pont most van a címlapon egy ilyen nő, amikor benne vagyok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

→ ✞ ♀ (@amiizmus) által megosztott bejegyzés, Máj 11., 2020, időpont: 11:27 (PDT időzóna szerint)

Ebben is közreműködött:

ByeAlex: Miért is kellene magamat szégyellnem, hogy nem az utcán sepregetek?
Az énekes szerint nem szabad mások pénztárcájában turkálni, hiszen nem tudjuk sem a kiadásaikat, sem az életüket, sem a körülményeiket.

Kiemelt kép: Instagram.com/amiizmus

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik