Szórakozás

Polgár Tünde zokogva mesélte el élete „legsötétebb” emlékeit

Eddig még a fia sem tudott róla.

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évadának új epizódjában a szereplők olyan dolgokról nyíltak meg egymás előtt, amikről azelőtt sosem beszéltek. Polgár Tünde a gyerekkoráról mesélt és szinte azonnal sírásban tört ki.

Ha az anyum lenne a követendő példa, akkor nem tudom, hogy hol lennék, de biztosan nem itt. Ugyanis az anyukám úgy gondolta, hogy én tehetek arról, hogy belőle nem lett színésznő, mert megfogantam. Más arra emlékszik, hogy az anyukája befonta a haját, én arra emlékszem, hogy menjél ki a kocsmába és hozzál pálinkát. Nem biztos, hogy jó, ha az ember 8-10 évesen azzal tölti az idejét, hogy az anyját mossa ki a hányásából

– kezdte a luxusfeleség.

35 éve nem beszéltem anyámmal. Pontosabban de, kétszer. Egyszer felhívott, hogy kórházba került és nekem kötelességem őt ápolni és fizetnem az ellátását és küldjek pénzt. Soha a büdös életben nem kérdezte meg, hogy van-e unokája, soha nem kérdezte meg, hogy mi van velünk.

Polgár Tünde aztán elmondta, hogy erről eddig a saját fiának sem mesélt, de most sem sajnáltatni akarja magát.

Van olyan az ember életében, amikor kimondasz egy szót, egy mondatot és onnantól elkezd folyni az, amit nagyon régóta elfojtottál. Egész életemben elfojtottam a gyerekkorommal kapcsolatos rémálmaimat, mert olyan családban nőttem fel, ahol nem szoktak, nem illik érzésekről beszélni. Vannak az ember életében olyan dolgok, amiket nagyon mélyre eltemet és sok minden kell, hogy előjöjjön. Nem tudom, hogy mi hozta ki belőlem, hogy életem egyik legsötétebb dolgáról tudtam végre beszélni, hiszen még a fiam se tud róla, de bízom benne, hogy nem lesz sajnálat, hanem azt fogják inkább érezni, hogy bárhonnan el lehet indulni, bármilyen rossz hátszéllel és igenis lehet motiváltnak lenni és a csillagokat akarni.

Kiemelt kép: Viasat3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik