Szórakozás

Egy internetes játékban újraalkották Britney Spears, Lady Gaga és Ariana Grande leghíresebb videoklipjeit

Képkockáról képkockára újraforgatták a klipek animált változatát az Animal Crossingban.

Az internetet újabban megőrül az Animal Crossing nevű játékért, amiben a Simshez hasonlóan saját tereket és karaktereket lehet létrehozni. néhány felhasználó felbuzdulva újra megalkotott a játék platformján néhány videoklipet, képkockáról képkockára, a játék kereteihez mérten szinte tökéletes pontosággal. A klipek mellett osztott képernyőn látható az eredeti is, így még szórakoztatóbb végig nézni a pár perces videót. Lady Gaga Bad Romance című száma az egyik szerencsés, amit elkészítettek ebben a meganimált vátozatban, amiben lángoktól kezdve hatalmas cipőkig  minden megtalálható. Így néz ki a klip:

Ariana Grandét sem hagyták ki a buliból, a Thank u, next című számát animálták meg, amiben a karakternek rózsaszín copfot választottak. Ilyen lett:

https://twitter.com/kazooEEEE/status/1246439339472621568?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1246439339472621568&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dazeddigital.com%2Fmusic%2Farticle%2F49018%2F1%2Fwatch-animal-crossing-remakes-of-lady-gaga-and-britney-spears-music-videos

A legjobbat hagytuk utoljára, Britney Spears Toxic című klipje is elkészült, aminek jelentős része egy repülőn játszódik, így sikerült megoldani:

Kiemelt kép: Youtube/Tracy Kennedy

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik