Szórakozás

Hilary Duff időközben rájött, hogy rikító színűre festeni haját a karanténban mégsem olyan jó ötlet

Most már inkább mocsaras színű az árnyalata.

Majdnem pontosan két hét telt el azóta, hogy Hilary Duff megtapasztalta, milyen, ha az ember elég vagány hozzá, hogy rikító zöldre befese haját. Eleinte nagyon élvezte, ma viszont Instagramon panaszkodott a követőinek, hogy soha többé ne hagyják, hogy belemenjen ilyen hülyeségbe. Mutatjuk Hilary Duff hajevolúcióját:

Így nézett ki árilis 12-én, mikor elszánta magát és tényleg befestette a haját. Akkor, bár arckifejezése némi aggodalmat sugallt, tetszett neki és követőinek is az eredmény. Legalábbis az biztos, hogy sokkal rosszabbul is elsülhetett volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2020, időpont: 1:41 (PDT időzóna szerint)

Ez a kép öt napja készült, azaz április 23-án. Könnyen lehet, hogy Duff csak később posztolta az első képet, mivel elég furcsa lenne, ha egy hét alatt ennyit nőtt volna a haja. Mindenesetre azon a tényen nem változtat, hogy elkezdett zöldes árnyalatba átfordulni a szín.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2020, időpont: 4:20 (PDT időzóna szerint)

Ezt a segélykiáltást frissen posztolta, látszik, hogy itt már a zöld egy mocsarasabb árnyalatát vette fel a hajszíne, leginkább a lenövés miatt. Az sem tetszik neki, hogy észrevett pár őszhajszálat a fején. Gyanítjuk, nemsokára újra szőkén látjuk viszont Duffot.

Srácok… legközelebb, ha zöldre akarja festeni a hajt egy járvány idején… valaki legyen olyan kedves és állítsa meg…Szeretettel: zavaros zöld lány, aki felfedezett pár ősz hajszálat.

Kiemelt kép: Instagram/@hilaryduff

Ajánlott videó

Olvasói sztorik