Szórakozás

Csősz Bogi megmutatta a kedvenc ékszerét, ami egy lakás árát éri

Miközben méregdrága holmijait mutogatja, ad néhány befektetési tippet a magyar nőknek.

Csősz Boglárka ebben a videóban többek között arról beszélt, hogy a legjobb, ahová egy nő a pénzét fordítja az arany vagy egy luxustáska. Szerinte ez akkor jó, ha éppen nem tudunk gigantikus mértékű üzleteket lebonyolítani, de szeretnénk beforgatni a vagyonunkat. Miközben a húszezer dollár (hatmillió forint) értékű táskáját mutogatja, elárulja a tuti tippjét:

Tíz év múlva egy ilyen táskát, ha valaki befektetett, akár másfél vagy kétszereséért is el lehet adni. A nőknek azt ajánlom, ha jó befektetést akarnak és nincs nagy cégekre pénzük, hogy elképesztő befektetéseket csináljanak, az egyik az arany, a másik egy gyönyörűszép Hermés táska.

Azt pontosan nem tudjuk, mennyit érhet az egyik kedvenc ékszere, annyi biztos, hogy egy kisebb lakás árát fedezné a kő. Csősz ezt férjétől kapta, amikor elkészítették az első metrójukat Mumbaiban. Közben azt ecseteli, hogy a sárga arany nem passzol annyira a bőrszínéhez, szerinte az néha túl sok, de ez a rózsaszín arany, ami pezsgő színű pont jól áll neki, ezért is ez az egyik kedvence.

Amikor ezt felteszem, arra gondolok, hogy a férjem milyen gyönyörű ajándékot hozott. Igen, és hát ugye nem csak eszmei értéke van ennek a gyönyörűszép kőnek, azért elmondhatom, egy kisebb lakás ára. Azt hiszem a férjem valahogy úgy gondolta, hogy én ezt megérdemeltem.

Kiemelt kép: YouTube/VIASAT3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik