Szórakozás

Ha már Jennifer Lopez felidézte, mi is emlékezzünk meg arról, hogy egykor Ben Affleck jegyese volt

És a gyűrű? A gyűrűre is emlékszik mindenki, ugye?

Igen, tényleg volt egy olyan időszak még valamikor az őskorban, amikor Jennifer Lopez pasija Ben Affleck volt, aki még az énekesnő egyik videóklipjében is szerepelt. Sőt, még el is jegyezték egymást, pontosabban Affleck jegyezte el Lopezt egy rószaszín gyémántgyűrűvel, amit 2,5 millió dollárért, jelenlegi árfolyamon közel egymilliárd forintért vett. És hogy ez most hogyan merült fel?

Az egészet a Cosmopolitan szerint Lopez idézte fel, amikor Zane Lowe-nak interjút adott, és azt mondta, a karantén alatt nagyon sok Barbra Streisand-filmet mutatott eddig a gyerekeinek, majd ennek kapcsán elmesélte nekik azt, amikor odament hozzá Barbra Streisand, hogy megnézze a már említett gyűrűt.

Egy Oscar-bulin találkoztam vele még sok évvel ezelőtt, akkoriban amikor Ben Affleck eljegyzett, ő pedig odáig volt a gyémántokért. Bentől rózsaszín gyémántot kaptam, amivel akkor tele volt a sajtó meg minden. Imádtam, ne értsetek félre. Szóval odajött hozzám, mondta hogy hallott róla, majd megkérdezte, hogy megnézheti-e. Majd miután a gyűrűről kérdezett, azt is megkérdezte – amit akkor furcsának találtam – hogy, miként kezelem, hogy nagyon híres vagyok.

Lopez egyébként jelenlegi pasijától is gyémántgyűrűt kapott, de az csak 1,4 millió dollárba került.

Kiemelt kép: Tom Kingston/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik