Szórakozás koronavírus

Egy amerikai szándékosan azon dolgozott, hogy minél több olasz kapja el a koronavírust

Komoly büntetésre számíthat a New Jersey-ben élő férfi.

A South Brunswick városi rendőrkapitányság közlése szerint sikerült elkapni azt a 34 éves férfit, aki szándékosan olasz éttermeknek adott le kamu rendeléseket, hogy az ételeket kiszállító dolgozók nagyobb eséllyel kapják el a koronavírust. Sudeep Khetani tudatosan olyan éttermeket választott, ahol nagyrészt olaszok dolgoznak.

A férfi vagy véletlenszerűen kiválasztott címekre rendelt ételt, vagy egyenesen a rendőrségre, így valószínűleg a rendőröket is megpróbálta megfertőzni a vírussal.

A rendőrség szerint Khetani többször is negatívan jellemezte az olaszokat. A férfi abban reménykedett, hogy a tömeges kiszállítások miatt nagyobb eséllyel lesz koronavírusos valamelyik futár vagy éttermi dolgozó. A férfi kihasználta azt, hogy az Egyesült Államokban jelenleg csak a házhozszállítás által tudnak életben maradni a vendéglátóipari egységek.

Khetani ellen eljárást indított a rendőrség lopás és csalás vádjával.

Mint kiderült: a férfi egy programmal minden hívás előtt elrejtette a számát, így az éttermek nem tudták letiltani az első pár alkalom után. Khetani több ezer dolláros kárt okozott az éttermeknek.

Law and Crime

Ajánlott videó

Olvasói sztorik