Szórakozás

Végre van elegendő védőmaszk az állampolgárok számára (x)

Az utóbbi napokban tanúi lehettünk több higiéniai, élelmiszeripari és WC-papír készlet eltűnésének is. Védőmaszkot pedig még aranyért sem lehetett kapni.


Ezért úgy döntöttünk, ellenőrizni fogjuk a különböző online áruházak ajánlatát, amelyek jelenleg gond nélkül működnek (és az ország is azt javasolja, hogy inkább online vásároljanak a nagyobb biztonság érdekében) és összehasonlítjuk az egyszerű üzletekkel, mivel szeretnénk megtudni, hol tudunk védőmaszkot vásárolni, hogy megvédjük magunkat és a szeretteinket.

Van egy jó és egy rossz hírünk. Kezdjük a rosszal:

  1. A legtöbb online áruház kifogyott a védőfelszerelésből és a telefonos beszélgetésünk során nem tudott pontos információt adni arról, hogy mikor érkezik az új készlet.
  2. A termékek ára napról napra növekszik. Nem csak azért, mert az eladók szeretnék kihasználni a jelenlegi helyzetet, hanem azért, mert egész Európában hiány van, így megnőttek a gyártási költségek, ami miatt nagyobb a vételár. Bizonyos esetekben akár százszorosát nőtt a vételár! Ezért ne lepődjön meg, ha olyan árakra lel, amelyeken még néhány hónappal ezelőtt nevetett volna. Gondoljon inkább a saját és szerettei egészségére.

És mi a jó hír?

Találtunk készletet!

A DTM Natura cég nemrég lehetővé tette a védőmaszkok rendelését.

A Loco Natura online áruházban lehetővé vált a védőmaszkok rendelése. Három rétegű maszkokról van szó (itt tud rendelni) és néhány követelményre kell odafigyelni:

  1. Minden vásárló legtöbb 5 csomag védőmaszkot tud rendelni (egy csomagban 50 db található), hogy a készlet igazságosan osztódjon fel a vásárlók közt.
  2. Annak van előnye, aki előre kifizetik a rendelést (Paypallal, előszámlával illetve bankkártyával), hiszen ez a legbiztonságosabb fizetési mód és erre figyelmeztetnek a futárszolgálatok is. Választhat utánvétes fizetést is, de ezeket a rendeléseket dolgozzák fel utolsóként.
  3. A védőmaszkok kiszállításának postaköltsége ingyenes, attól függetlenül mennyit rendel.

Nagyon megtetszett az, amit az oldalukra írtak és mivel egyetértünk, szeretnénk önökkel is megosztani:

Mivel óriási a kereslet és hiány van a védőfelszerelésből mint a kesztyűk, maszkok, fertőtlenítőszerek, meg kellett emelnünk az árakat, hiszen a vételárak is nagyon megnőttek. Tehát nem szeretnénk kihasználni a helyzetet, azért kellett megemelnünk, hogy kifizessük a vételárat, az áfát, a szállítás költségeit, a végső szállításnak az árát (amely a vásárlóink számára ingyenes) és a munkatársaink fizetését, akik elcsomagolják és elküldik a csomagokat, viszont inkább otthon lennének ők is.

Ezzel pedig arra is ügyelünk, hogy egy személy ne rendeljen nagyobb mennyiséget, akkorát, amelyre nincs szüksége. Ezután is törekedni fogunk, hogy az áraink ésszerűek legyenek, amíg ez lehetséges lesz. Az ügyes munkatársaink arra törekednek, hogy a csomagokat mielőbb elcsomagolják és elküldjék, ezzel pedig kockáztatják a saját egészségüket. Emiatt arra kérjük, értse meg, ha a csomagja a vártnál néhány nappal később érkezik.

Kérjük, a rendelése legyen ésszerű és ne rendeljen túlsokat illetve annyit, amennyit nem használ.

Nagyon fontos – ne keltsen felesleges pánikot és gondoljon a környezetében lévőkre is. Ön is sokkal nagyobb biztonságban lesz, ha a környezetében több embernek lesz védőmaszkja mintha önnek lenne 10, másoknak pedig nem jutna.

Vigyázzon magára, maradjon otthon és vásároljon online. Azt javasoljuk, a rendelését fizesse ki előre, hogy ne kelljen érintkeznie a futárral a saját és a futár egészségének érdekében.

A védőmaszkot itt is meg tudja rendelni: https://www.loconatura.com/hu/vedomaszk-50

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Loco Natura oldaltól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik