Szórakozás

Dokumentálták az elveszett plüssállat kalandjait a hotel dolgozói

Biztosítani akarták a plüssöt elvesztő kétéves kislányt, hogy barátja jól érezte magát a külön töltött időben.

Felnőttként már nehéz megérteni, hogy a gyerekek mennyire tudnak kötődni bizonyos tárgyakhoz, legyen szó akár párnáról, takaróról, törölközőről, vagy egy plüssállatról. Pedig ezek a tárgyak sokszor a kicsik „legjobb barátai”, elvesztésük felfoghatatlan katasztrófával érhet fel.

Amint azt a Bored Panda megírta, egy amerikai kislánnyal, a kétéves Juniperrel megtörtént ez a szörnyűség, mikor egy hotelben szálltak meg a szüleivel, távozáskor pedig a nagy kapkodásban elhagyták Ruff Ruffot, az ő kedvenc plüssállatát. A kislány természetesen vigasztalhatatlan volt, mikor rádöbbent, hogy nincs meg a plüss, ezért édesanyja nyomban elhatározta, hogy visszaszerzi azt. Azonnal felhívta a hotelt, hogy elpanaszolja az ügyet, a személyzet pedig kezeskedett, hogy a föld alól is előkerítik a plüssállatot.

Másnap Ruff Ruff postai úton hazatalált, de a küldemény mást is tartalmazott. A hotel alkalmazottai szerették volna biztosítani Junipert, hogy barátja jól mulatott abban a kis időben, amíg külön kellett lenniük, ezért fényképeken dokumentálták, mi mindent csinált Ruff Ruff a hotelben, miután egyedül maradt.

Nos, Ruff Ruff egy hatalmas franciaágyban ébredt, dolgozott egy kicsit a recepción, hívásokat fogadott és az adatbázist is frissítgette, majd munka után napozott egy kicsit a medencénél, bárki megirigyelné a napját.

A képek mellé egy levelet is mellékeltek a szálloda dolgozói:

Kedves Juniper! Köszönjük, hogy egy napra kölcsön vehettük Ruff Ruffot, nagyon sokat segített a hotel körül! Ne aggódj, nem kellett sokat dolgoznia, nagyon sok játékidőt adtunk neki! Köszönjük mégegyszer, és reméljük, Te és Ruff Ruff ellátogattok még hozzánk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik