Szórakozás

Jane Goodall mindenki előtt egy fél évvel tudhatta, hogy Harry hercegék le akarnak lépni

A hercegnek volt egy elejtett mondata, amiből következtetni lehetett arra, hogy mire készülnek.

Igen, ez az a Jane Goodall. A primatológus, aki a csimpánzok szociális és családi életének legismertebb kutatója, és akivel Harry herceg interjút készített 2019 nyarán, a Vogue azon számába, amit felesége, Meghan Markle szerkesztett.

Harry herceg találkozott Jane Goodallal, Jane Goodall pedig Archie Harrisonnal
A csimpánzkutató szerint természetes, hogy a herceg gyereke születése óta aggódik a jövő miatt.

A Cosmopolitan azt írja, Goodall nemrég a Daily Mailnek azt mondta, hogy a herceg már akkor, vagyis hónapokkal a januári – váratlan – bejelentésük előtt tett egy erős utalást arra, hogy le fognak lépni és otthagyják a királyi családot.

A beszélgetésünk végén Meghan is odajött Archie-val. Nagyon pici és álmos baba volt, nem örült neki, hogy elveszik az anyukájától, de azt hiszem én voltam az első a családon kívül, aki kézbe foghatta. Integettem a kezével, úgy ahogy a királynő szokta, és azt mondtam: »Gondolom ezt majd megtanulja«, mire Harry azt felelte: »Nem, ő nem úgy fog felnőni.«

Vagyis lehet, hogy a brit királyi családnak, még Erzsébet királynőnek is teljes újdonság volt Harryék januári bejelentése, miszerint hátrahagyják az egész kötelező hercegekeskedést, de Harry és Meghan már jóval korábban ezt tervezték.

Kiemelt kép: Kirsty Wigglesworth – WPA Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik