Szórakozás

Ashley Graham nem akarta megnevezni a modellt, aki kritizálta őt, aztán gyakorlatilag megnevezte

Végülis csak három olyan adatot mondott el róla, ami alapján könnyen ki lehet találni, ki az.

Ashley Graham akkor lett igazán ismert, amikor 2016-ban plus size modellként felkerült a Sports Illustrated bikinis számának címlapjára. A BuzzFeed vette észre, hogy a modell többek közt erről is beszélt nemrég egy videócsetes interjúban Naomi Campbellnek, pontosabban arról, hogy akkoriban akadt egy modell, aki kritizálta őt, és azt mondta, méretei miatt nem érdemli meg, hogy a címlapon szerepeljen.

Volt egy másik modell, akit bosszantott, hogy címlapra kerültem. Azt mondta, nagyon nagy vagyok, és hogy a hozzám hasonló méretű nőknek nem kéne címlapon lenniük

– mondta, és bár nem akarta megnevezni az illetőt, gyakorlatilag mégis megtette, mikor azzal folytatta mondandóját Campbellnek:

Rákereshetsz. Még a te generációd előtt volt. C-vel kezdődik a neve.

Campbell a 90-es években modellkedett, vagyis a kérdéses modell C kezdőbetűvel egészen egyértelműen Cheryl Tiegs lehet, aki a 70-es és a 80-as években is szerepelt a Sports Illustrated címlapján. 2016-ban pedig Graham címlapja után azt mondta, nem szereti, hogy a teltebb nők tényezők lettek, mert szerinte a csípőnek igenis kisebbnek kell lennie 90 centinél.

Cheryl Tiegs 1974-ben. Fotó: Susan Wood/Getty Images

Van egy rossz hírünk Tiegsnek. Ő már nem tényező, Graham viszont igen.

Kiemelt kép:  Instagram/Ashley Graham

Ajánlott videó

Olvasói sztorik