Szórakozás

Elment a város legrosszabb fodrászához, videóra vette a hajvágást

Fura ötlete támadt egy leedsi srácnak. Megkereste a fodrászt, aki a legtöbb negatív értékelést kapta a közösségi portálokon, és személyesen tesztelte le, hogy tényleg olyan borzalmas-e.

Vajon mennyire hihetünk egy üzlet online értékeléseinek? Bátran megbízhatunk abban, amelyikről csupa pozitívumot írnak, és jobb messzire elkerülni azt, amelyik inkább negatív kommenteket kap? Ez járt a leedsi Josh Waite fejében, amikor úgy döntött, tesz egy próbát, és levágatja a haját azzal a fodrásszal, aki a legtöbb negatív értékelést kapta a városban – derül ki a LadBible című brit bulvárlap Facebook-oldalán megosztott videóból.

Waite úgy gondolta, a legrosszabb, ami történhet, hogy végül kopaszra kell nyíratnia a frizuráját, ennyit pedig megér neki, ha készül az egészből egy vicces videó. Ehhez képest ez történt:

Meglepő, vagy sem, de Leeds legrosszabbra értékelt fodrásza egyáltalán nem végzett rossz munkát, sőt, Josh anyja szerint a legjobb frizurát vágta, amit a fia valaha viselt. Szóval óvatosan az online értékelésekkel: nem mindig tükrözik a valóságot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik