Szórakozás koronavírus

Imádja az internet a férfit, aki mini szupermarketet rendezett be otthon idős édesanyjának

Egy ausztrál férfi úgy döntött, kedves trükkel cselezi ki a karantént: otthonában berendezett egy mini szupermarketet. Erre azért volt szükség, mert Alzheimer-kórban és demenciában szenvedő, 87 éves édesanyja korából és betegségeiből fakadóan súlyosan veszélyeztetettnek számít, így – hogy nehogy elkapja a koronavírust – már egy hónapja nem járhat el szokásos bevásárlókörútjára, melyet szeretett minden héten megejteni. Így viszont otthona biztonságából gyűjthette be a szükséges élelmiszereket.

A férfi, bizonyos Jason van Genderen videót és fotókat is készített a házi bevásárlásról, amit imádott a közösség, több mint tizenötezren osztották meg. A dolgot persze egyszerűsítette némiképp a tény, hogy a férfi filmesként ért is a dologhoz. Mint írta, a kisfilmmel az is volt a célja, hogy egy kis napfényt csempésszen a nézők életébe ezekben a nehéz időkben. Édesanyjának eddig a heti rutinja jelentette a kapaszkodót, a járványveszély miatt ez azonban teljesen felborult, ezzel a kis akcióval próbálták felidézni a normális ügymenetet. A házi szupermarketben a családtagok voltak a pénztárosok és bolti dolgozók, a választott szupermarket cégére mellett saját mérkés termékeket is kiraktak, hogy valódibb legyen az élmény. Az idős asszony alig hitt a szemének, és láthatóan meghatódott fia meglepetésétől, aztán sertéshúst, banánt, kelbimbót és puffasztott rizst vett a boltban, no meg némi húsvéti csokit az unokáknak. Érdemes megnézni az egészet, tüneményes.

These impossibly tough days filled with so many emotions play out differently in every home. We just need to remember to…

Közzétette: Jason van Genderen – 2020. április 8., szerda

Kiemelt kép: Jason van Genderen / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik