Szórakozás koronavírus

Nem tudok veled lenni, de itt vagyok – üzeni a férj a lezárt kórházban kemót kapó feleségének

A koronavírus-járvány miatt nem léphet be látogató a kórházba, de a férj így is megoldotta, hogy támaszt nyújtson kedvesének.

A 40 éves Kelly Connernél januárban diagnosztizálták a melldaganatot, azóta kemoterápián esik át a a texasi Sugar Land kórházában. Férje, a 44 éves Albert Conner megígérte neki az elején, hogy ott lesz vele minden egyes alkalommal. A világjárvány azonban megnehezíti a férj dolgát, ugyanis látogatók nem léphetnek a kórház területére.

Albert Conner ugyanakkor egy járvány nem akadályozza meg, hogy teljesítse ígéretét, és meglepte feleségét, a bejárat előtt, hogy az ablakból is látszódjon, egy táblával várakozik, amire az van írva:

Nem lehetek veled, de itt vagyok. Szeretlek!

A férj cselekedete nem csak feleségét hatotta meg, a kórház személyzetének is könnybe lábadt a szeme, írta a Daily Mail.

A férj a Good Morning Americának nyilatkozott. Azt mondta, hogy megérti a szigorítást, de ő akkor is ígéretet tett a felségének.

Nem éreztem helyesnek, hogy nem vagyok részese annak, amit megígértem neki, hogy mindenképpen ott leszek. Úgy éreztem, hogy megszegem a szavam.

A férj ezért megírta a táblát, és gyerekeik segítettek kidíszíteni neki. A feleségének címzett üzenet mellett az is rá van írva a táblára: „Mindent köszönök a kórház dolgozóinak”.

A feleség, mikor elment a kezelésre, a férj utánament, majd mikor ő is odaért, írt a nejének egy üzenetet, hogy ott áll a parkolóban. Szerencséje volt, mert nem tudhatta melyik szobában kezelik a feleségét, de pont odaállt a táblával Albert, ahonnan rálátott a felesége. Kelly elsírta magát, ahogy az ezt észrevevő nővérek is.

Nehéz út előtt állnak még, Kellynek májusig kell kemoterápiára járnia, majd egy műtét és sugárkezelés vár rá. A férj a vállalkozását is bezárta, hogy semmiképp ne tegye ki veszélynek a gyenge immunrendszerű feleségét.

Nem Albert Canner az egyetlen, aki hasonló ötlettel állt elő. Márciusban egy férfi állt oda egy New Jersey-i kórház üveg bejáratához azzal a táblával:

Köszönöm mindenkinek az intenzíven, hogy megmentik a feleségem életét. Szeretlek mindannyiótokat!

Azt nem tudni, hogy ki volt a férfi, így a felségét sem sikerült beazonosítania a kórháznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik