Szórakozás

Az emberek képtelenek megemészteni, hogy Florence Pugh egy nála 21 évvel idősebb pasival jár

2020 van, hahó!

Florence Pugh jelenleg Hollywood egyik legnagyobb ígéretének tűnik, ennek megfelelően a figyelem középpontjában van akarata ellenére is. Nemrég először osztott meg fotót pasijáról, Zach Braffről, akit mindannyian a Dokik főszereplőjeként ismerünk. Pugh amúgy huszonnégy éves, Braff pedig negyvenöt, így kapcsolatukat tekintve ez a legizgalmasabb témája a bulvármédiának és a színésznő egyes követőinek.

Ebből lett nagyon elege Pugh-nak, kiosztotta őket:

Huszonnégy vagyok, nem kell megmondani, hogy kit szeressek és kit nem. Én például soha nem mondanám meg másoknak, hogy ők kit tudnak szeretni. Semmi köze ehhez senkinek, hogy beleszóljon. Ha ezt nem tudja valaki elviselni, és ezért köpköd, bánt, dobál engem jelzőkkel, akkor ezekre az emberekre nincs szükségem

– fogalmazott, hozzátéve, nem tudja, mikor lett ennyire menő és divatos dolog másoknak beszólogatni az interneten keresztül, de ez egyáltalán nem normális dolog.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Florence Pugh (@florencepugh) által megosztott bejegyzés, Ápr 8., 2020, időpont: 2:33 (PDT időzóna szerint)

Ugyanezért támadják Leonardo DiCaprio és Camila Morrone kapcsolatát is:

Leonardo DiCaprio beletenyerelt: ha így folytatja, Al Pacino lesz az apósa
A színész barátnőinek legtöbbször csak a nevét tudjuk, de Camila Morrone három év járás után végre megszólalt kapcsolatukról. Ennek örömére megnéztük, mit lehet róla tudni, illetve azt is, hogy kik voltak az elődei.

Kiemelt kép: Instagram.com/florencepugh

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik