Szórakozás

Az esküvő után azonnal letartóztatták az ifjú párt

Vasárnap tartotta az esküvőjét egy fiatal pár Dél-Afrikában. Éppen csak kimondták a boldogító igent, amikor felfegyverzett rendőrök özönlötték el a szertartás helyszínét, és a násznép előtt letartóztatták őket.

Elképesztő videók terjednek a közösségi portálokon egy fiatal párról, akiket az esküvőjükön tartóztattak le április 5-én, Dél-Afrikában – írja a Daily Mirror című brit bulvárlap.

Az egyik felvételen az látható, hogy egy csapat felfegyverzett rendőr nyomul be az esküvő helyszínéül szolgáló sátorba, megvárják, amíg a menyasszony és a vőlegény kimondják az igent, de aztán rögtön elindulnak feléjük. A másikon vőlegény besegíti a menyasszonyt egy rendőrautó berácsozott utasterébe, majd ő is beszáll utána.

A meg nem nevezett párt azért tartóztatták le, mert megszegték a karanténszabályokat. A helyi hírek szerint, a rendőrség később őrizetbe vette az 53 fős násznép minden tagját, és a papot is, aki összeadta a fiatalokat. Az esküvőre egy állampolgári bejelentés alapján csaptak le a hatóságok. A rendőrség annyit közölt, hogy a mézes heteket rács mögött, külön töltik majd.

A közel 60 millió lakosú Dél-Afrikában eddig 1749 koronavírusos beteget regisztráltak, és 17 ember halt bele a fertőzésbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik