Szórakozás

Sebestyén Balázs szerint a gyerekek megsínylik majd, hogy sok celebszülő velük hirdet termékeket

Hányan fognak magukra ismerni?

A Velvet szúrta ki, hogy Sebestyén Balázs hétfő este a Facebookon élőzött, ahol arról is beszélt rajongói kérdésekre, hogy miért nem mutogatja a gyerekeit a közösségi médiában. A rádiós-műsorvezető elmondta, hosszú távon az ő módszere a jobb.

Én nem mutogatom őket, én nem árulom őket, én nem adok el terméket velük. Szerintem hosszú távon azok döntenek jól, akik így döntenek. Előbb-utóbb a gyerek lesz abban a korban, hogy meg fogja kérdezni, hogy apa, miért tettél ki meztelen képet, miért van mellszívó a kezemben, vagy egy tejtermék, vagy valami cucc, vagy miért ülök a budin meztelenül. Lehet hogy ügyvéd lenne, orvos lenne, bíró lenne. Én szerintem a gyerekek mind megfogják fizetni ennek a lelki vámját, akiket így kihasználnak és áruba bocsátanak. Erre ők sem felhatalmazást, sem igent, semmit nem adtak, hiszen nem is fogták fel, mert két-hároméves vagy még fiatalabb koruk óta nyomva vannak az Instagramon, és velük igazolja a szülők, hogy milyen jó szülő. Szerintem ez nagy hiba

– fogalmazott, szerinte deformálná a gyerek lelkét, ha kétnaponta posztolna róluk, mert ilyenkor két lehetőség van: vagy elhiszi a gyerek, hogy ő tökéletes, azért van róla ennyi poszt, esetleg indukál benne egy önbizalomhiányt, hogy ő miért nem olyan szép, mint XY az Instagramon.

34:00-től kezdődik:

Kiemelt kép: Instagram.com/sebestyenbalazs_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik